Forhåndsbestill nå!

Klompelompe

og

Innbundet

KlompeLOMPE-suksessen fortsetter!

I denne nye boka er det mer enn 60 splitter nye oppskrifter. Her er det sokker, votter, gensere, luer, skjerf, kofter, skjørt og mye mer, for hele familien, også til mannen.

Mange av oppskriftene er enkle og overkommelige for nybegynnere. Nytt er i tillegg flere oppskrifter med flerfarget mønster og spennende strukturer. Å prøve ut nye teknikker kan være spennende, det er ikke så vanskelig som det ser ut som, og resultatet blir imponerende.

Enkle og klassiske

Notatbøker fra Moleskine

Moleskine notatbøker er et pålitelig reisefølge, og er perfekt for notater og tanker.

25% rabatt

Snart sover du

og

Barn sover. Voksne sover. Dyr sover. Og årstidene sover, de også. Når vinteren er våken, da sover de tre andre. Og når vinteren skal få sove, da står våren opp fra drømmene sine. Etter våren våkner sommeren, og etter sommeren kommer høsten, og så er det vinter igjen.

Søstrene Haddy Njie og Lisa Aisato har lenge hatt lyst til å lage en bildebok sammen. En nattabok om årstidene, som sover og våkner til liv. En nattabok til å lese på sengekanten, året rundt, for liten og stor.

Usedvanlig vakker og genial billedbok fra supersøstrene Haddy N'jie og Lisa Aisato

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

Over 100 øvelser du kan gjøre ute.

Tren ute

Innbundet

Utetrening er supereffektivt og gøy.

I boka Tren ute viser Kreativ trening-gründer Kristin Granum Rosebø deg hvordan du kan trene effektivt ute - i parken, i skogen, på fjellet eller ved vannet. Det handler om treningsglede og om å bruke kroppens egen vekt.