Meny

Handlekurv

Leveringstid

 

Utenlandske bøker

Leveringstiden er oppgitt i tilknytning til hver vare, både i nettbutikken og i ordrebekreftelsen. Bestillingen blir normalt sendt fra oss i løpet av 8-10 arbeidsdager. Merk at postgang kommer i tillegg.
 

Norske bøker

Leveringstiden er oppgitt i tilknytning til hver vare, både i nettbutikken og i ordrebekreftelsen. Bestillingen blir normalt sendt fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager. Merk at postgang kommer i tillegg.


Dellevering

Betaler du med kort vil hele ordrebeløpet bli reservert. Du vil kun bli belastet for de varene som faktisk sendes deg. Når en vare(r) blir ettersendt, betaler du med faktura. Vi vil fakturere varene ettersom de blir sendt deg.

Det tilkommer ingen merkostnader som følge av delleveringer.


Leveringstid < 1 kilo

Leveringstiden er oppgitt i tilknytning til hver vare både i nettbutikken og på ordrebekreftelsen. Forsendelser under 1 kilo sendes som B-Post. Ifølge posten.no er beregnet postgang 3-5 virkedager. For en raskere levering kan du betale et tillegg på kr. 39,- og velge å motta varene som A-post.
 

Leveringstid > 1 kilo

Leveringstiden er oppgitt i tilknytning til hver vare, både i nettbutikken og på ordrebekreftelsen. Forsendelser over 1 kilo sendes som servicepakke. Beregnet postgang er 1-3 virkedager. Du finner sporingsnummeret i hentemeldingen du mottar på SMS og i leveringsbekreftelsen som sendes deg på e-post. Du kan benytte sporingsnummeret til å følge leveransen på posten.no.
 

Bedriftskunder

Bedriftskunder kan velge mellom Servicepakke som hentes på postkontoret eller post i butikk. Bedriftspakke som går til bedriftens gateadresse blir levert mellom kl. 08-16.

Du finner sporingsnummeret i leveringsbekreftelsen som sendes deg på e-post. Du kan benytte sporingsnummeret til å følge leveransen på posten.no.

Forsinkelser

Siden vi ikke lagerfører bøker, men bestiller daglig, er vi avhengige av at leveransene til oss fungerer. Iblant hender det at bøker blir forsinket, og det betyr at ekspederingen av bestillingen din kan ta litt lenger tid enn beregnet. Vi kan derfor ikke garantere at bøkene kommer fram til en bestemt dag. Vi kan heller ikke utbetale erstatning ved en eventuell forsinkelse.