Meny

Handlekurv

Min ordre og faktura

 

Historikk

På Min side finner du din ordre- og fakturahistorikk, her kan du finne status på tidligere leveranser og fakturaer.


Betalingsmåte

Ved bestilling på våre nettsider kan man velge faktura eller kortbetaling. Betaler du med kort, vil beløpet bli reservert, men du vil ikke bli belastet før varen sendes fra oss. Ved annullering av ordren blir reservasjonen opphevet i løpet av et par dager.


Betalingspåminnelse
 

Jeg har betalt

Har du mottatt en purring på en faktura du har betalt, kan dette skyldes at innbetalingen og purringen har krysset hverandre. Gå inn på Ordre og faktura, trykk på ordrenummer og sjekk om fakturaen er registrert som «lukket». Er den det, se bort ifra purringen du har mottatt. Er ikke betalingen registrert, send oss en kopi av bankutskrift eller kvittering, sammen med kundenummer, betalingsdato, beløp og ditt kontonummer.
 

Jeg har returnert varen

Har du mottatt en purring for en vare du har returnert, kan dette skyldes at returen og purringen har krysset hverandre. Gå inn på Ordre og faktura og sjekk om ordren er «kreditert».

Er ikke ordren «kreditert» og det er mindre enn en uke siden du returnerte varen, avvent et par dager før du sjekker på nytt. Er den fortsatt ikke registrert som kreditert, ta kontakt med kundeservice.


Hvilke faktura er ubetalte

Under Ordre og faktura finner du en oversikt over dine fakturaer. Fakturastatus viser om din faktura er åpen eller lukket.

For fakturadetaljer se PDF-vedlegg.
 

Inkassovarsel

Har du fått et inkassovarsel, skyldes dette at du har mottatt purringer fra oss som ikke har blitt betalt. Inkassovarselet er derfor en siste påminnelse, før saken oversendes vårt inkassobyrå.
 

Inkasso

Har vi ikke mottatt betaling for en faktura, etter purringer og inkassovarsel, sendes saken videre til inkasso. Vårt inkassobyrå Gothia, er da de eneste som kan ta videre avgjørelser vedrørende din sak. Vi ber derfor om at du tar direkte kontakt med dem, på telefon 74 36 68 88 eller e-post, dersom du har spørsmål eller innsigelser.