Vi bruker sikker kort- og fakturahåndtering fra Nets.
Ved bestilling kan man velge mellom faktura, kortbetaling eller Vipps. Bedrifter kan også registrere elektronisk faktura (EHF).

 

Kort

Betaler du med kort vil beløpet bli reservert, men du vil ikke bli belastet før varen sendes fra oss. Ved kansellering av ordre blir reservasjonen opphevet i løpet av et par dager.

Nedlastbare bøker kan kjøpes ved bruk av "Et-klikks-kjøp". Da trenger man kun å registrere kortinformasjon første gang. Ved senere bestillinger holder det å legge inn din CVC-kode.

 

Vipps hurtigkasse

Du betaler enkelt uten registrering av personopplysninger eller kortnummer. All informasjon hentes direkte fra Vipps.

 

Vipps

Dersom du er registrert på Vipps, kan du betale med dette. Du betaler med Vipps i i betalingsdialogen med Nets. Dersom du allerede har betalingskortet ditt registrert men ønsker å betale med Vipps istedet, krysser du av for "Bruk et nytt kort" i utsjekken.

 

Faktura

For fakturakunder vil det gjøres en enkel kredittsjekk. I enkelte tilfeller vil vi ikke kunne tilby faktura som betalingsmiddel. Tanum har ikke innsyn i eller mulighet til å endre denne vurderingen.

 

Fakturaoversikt

Min side under Bestillinger finner du oversikt over alle fakturaer. Her kan du sjekke fakturastatus.

For fakturadetaljer se PDF-vedlegg.


Betalingspåminnelse

Har du mottatt en purring på en faktura du har betalt, kan dette skyldes at innbetalingen og purringen har krysset hverandre. Gå inn på Min side og velg Bestillinger. Søk på fakturanummer og sjekk om betalingsstatus er markert med OK. Er den det, se bort ifra purringen du har mottatt.

Hvis ikke betalingen er registrert, send oss en kopi av bankutskrift eller kvittering, sammen med kundenummer, betalingsdato, beløp og ditt kontonummer.
 

Har du mottatt en purring for en vare du har returnert, kan dette skyldes at returen og purringen har krysset hverandre. Gå inn på Min side og velg Bestillinger. Søk på fakturanummer og sjekk om ordren er kreditert.

Er det mindre enn en uke siden du returnerte varen, avvent evt. et par dager før du sjekker på nytt. Er den fortsatt ikke registrert "Kreditert", ta kontakt med kundeservice.
 

Inkassovarsel

Har du fått et inkassovarsel, skyldes dette at du har mottatt purringer fra oss som ikke har blitt betalt. Inkassovarselet er derfor en siste påminnelse, før saken oversendes vårt inkassobyrå.
 

Inkasso

Har vi ikke mottatt betaling for en faktura, etter purringer og inkassovarsel, sendes saken videre til inkasso. Vårt inkassobyrå Gothia er da de eneste som kan ta videre avgjørelser vedrørende din sak. Vi ber derfor om at du tar direkte kontakt med dem, på telefon 74 36 68 88 eller e-post, dersom du har spørsmål eller innsigelser.?