Nedlastbare bøker

 

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er angre- eller returrett på nedlastbare produkter.

Dersom det gjelder reklamasjon, ta kontakt med kundeservice.


Bedriftskunder kan ikke kjøpe nedlastbare bøker.

Vi tilbyr kun norske nedlastbare ebøker.

 

Tanum e-bok app

Tanum har besluttet å avvikle appen Tanum e-bok, og den vil dessverre ikke fungere etter oppdatering til iOS11.

Hvis man allerede har appen installert på sin enhet, og ikke har oppdatert til iOS11, så vil man fortsatt kunne bruke den, men man vil få feilmeldinger om at den ikke er oppdatert.

Vi anbefaler våre kunder å bruke apper fra andre norske leverandører. Da vil man få med seg alle tidligere kjøpte bøker.

iBooks sin app er et godt alternativ for de som leser bøker via Apple-enheter. For å kunne lese tidligere kjøpte bøker her, må man laste de ned på nytt fra Min side, og velge å åpne de i iBooks.

Les mer om nedlasting.

Ebøker

Når du har kjøpt en ebok finner du den umiddelbart på Min Side under Digitale produkter. Deretter kan du laste ned eboken til nettbrett, smarttelefon, Pc/Mac eller lesebrett.

 

Kopisperre

Enkelte forlag legger inn kopisperre på nedlastbare bøker. Når du kjøper og laster ned en bok, låses boken til deg. Sperren gjør at boken ikke kan deles med andre.


Send til Kindle

Du kan sende og lese ebøker du har kjøpt hos oss til ditt Kindle lesebrett. Dette gjør du direkte fra Min Side under Digitale produkter. Du registrerer din Kindle e-postadresse på Min Side under Digitale produkter og legger inn gyldig avsenderadresse på din Amazon-konto. Ebøker som kan sendes til Kindle har teksten «Kan sendes til Kindle» som produktinformasjon.

Les mer om hvordan du sender til Kindle.


Nedlastbare lydbøker

Når du har kjøpt en nedlastbar lydbok finner du den på Min Side under Digitale produkter. Deretter kan du laste den ned til din PC eller Mac. Det kan ta noen minutter før lydboka er lastet ned.

Les mer om hvordan du laster ned lydbøker.
 

For å spille av lydboken overfører du den til ønsket avspillingsprogram på din mobiltelefon eller nettbrett. Du trenger å ha installert program/app som støtter MP3-filer for å kunne høre på lydbøkene.

Enkelte lydbøker har lytteutdrag, trykk på play-symbolet for å lytte.

Du kan ikke lytte til nedlastbare lydbøker i strømmetjenesten Storytel.
 

Flere enheter

Nedlastbare lydbøker kan lastes ned til og overføres mellom flere enheter så lenge du har installert et program som støtter mp3-filer på enheten du skal høre lydboka på.