Må leses - august 2020.Tanum

 

Bakom synger døden av Karin Fossum er en dyptborende kriminalroman om det vakre og det heslige, ømhet og vold, livsløgn og vond virkelighet.

Terningkast 6.
«en voldsomt aktuell og mesterlig utført krimbok. [...] Alt er så godt gjort at man har lyst til å lese boken en gang til når man vet hvordan alt henger sammen»
Elin Brend Bjørhei, VG

 

 

Fly, sommerfulg av Annicken R. Day er en roman om personlig og profesjonell forandring, og om hvor viktig det er å ha ekte glede i livet – også innenfor business.

«En inspirerende bok om personlig og profesjonell forandring, og om hvor viktig det er å ha ekte glede i livet – også innenfor business. Til alle menn: Dere burde også lese denne boken!»
Thomas Erikson, bestselgende forfatter av Omgitt av idioter.


Gul bok er skrevet av Zeshan Shakar, og er en etterlengtet ny roman fra forfatteren av Tante Ulrikkes vei.

«Zeshan Shakar står fram som en forfatter av de sjeldne: Han har et rikt stoff fra ulike kulturer, setter et skarpt blikk på omgivelsene og skriver med humor, alvor og varme.»
Guri Hjeltnes, VG


 

Ellen G. Simensen debuterer som krimforfatter med boka Tro meg når jeg lyver. En psykologisk krimroman som spenner et vidt lerret fra øst i landet til ytterst i vest.

Terningkast 5
«Språket er lekent og fargerikt, med miljøbeskrivelser som nærmer seg det poetiske og filmatiske. Særlig når handlingen flyttes over til Vestlandet, er hun god. Meget god. Anne B. Ragde-god.»
Mette Eriksen, Ringerikes Blad