Det er lite som gir mer sommerfølelse enn å ta seg tid til å nyte en lesestund. Vi har plukket ut de aller beste titlene du kan koble av med i sommer!

Den savnede søsteren

Lucinda Riley har tatt verden med storm med sin serie om de syv søstre. Nå er endelig den syvende boken her. Her får vi historien om den savnede syvende søsteren som familien endelig har kommet på sporet av. Men ønsker hun å bli funnet?

For de uinvidde handler serien om syv adopterte søstre, og historien begynner da de får vite at deres elskede far, den sky mangemillionæren Pa Salt, har gått bort. Han har etterlatt spor som skal lede hver av de syv søstrene tilbake til sitt opphav. Hver av bøkene følger en av søstrene, og snart får vi altså vite mer om den siste av de syv, den savnede søsteren.

 

«Lucinda Riley skuffer ikke fansen denne gangen heller. (...) et imponerende univers av personer og steder (...) Riley er proff til fingerspissene.»
Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

 

 

Det åttende livet en eventyrlig roman

Det åttende livet av Nino Haratischwili er en reise gjennom et Europa i endring og et rystende og rørende flettverk av kjærlighet, krig og tragedier. Og en sjokoladeoppskrift som viser seg å bære med seg både ekstase og fortapelse. Velkommen inn i et storslagent epos fra det røde århundret! En roman som omtales som en sjelden leseropplevelse!

«Eventyrlig god roman! ... årets store sommerbok! (...) kaotisk vakker og brutal (...) en sjelden leseropplevelse.»
Guri Hjeltnes, VG

 

 

 

Elskeren - en psykologisk thriller

Helene Flood fikk et internasjonalt gjennombrudd med debutromanen Terapeuten, som fikk strålende kritikker og ble nominert til Bokhandlerprisen. Med Elskeren befester Flood sin posisjon som en av landets ypperste spenningsforfattere og en fornyer av den psykologiske thrilleren.
 

« Perfekt krim! Å skrive god psykologisk krim, er vanskelig. Helene Floods «Elskeren» er perfekt. ... den beste psykologiske krimmen jeg har lest på mange år.»»
Cathrine Krøger, VG