Peppa på sommerferie!
Det er ferietid for Peppa! Hun gleder seg sånn til å reise på ferie med familien. Særlig gleder hun seg til å bade i basseng med den oppblåsbare flamingoen si n, hvis hun bare klarer å få den ned i kofferten, da! Kanskje finner hun noen nye venner i sola ... (Barn 0 3 år)

LÆREGØY!
Skjermfri feriemoro og forberedelse til skolestart i ett! (Barn 6-9 år)

Hvorfor har vi ikke president i Norge?
Er en lærerik, lettfattelig og humoristisk illustrert, og en perfekt samtalestarter om politikk for barn i barneskolealder. (Barn 7-12 år)

En flue fløy
Sondre Lerche og illustratør Victoria Sandøy er tilbake med en ny bildebok. Denne gangen er det et korps og en flue det handler om. For det som skjer er at en flue forviller seg inn i det fargerike korpset, og brått blir det både ulyder og feiltrinn. (Barn 3-6 år)

Verdens verste biltur
Visste du at Kent hadde en søkkrik oldefar i Hammerfest? Nei, det visste ikke Kent heller. Da hadde han nok vært mer på besøk i nord. Men i sommerferien fyller oldefar 100 år, og på bursdagen sin skal han dele ut arven til et heldig familiemedlem. Ja takk, tenker Kent! Eneste lille problem? Det tenker resten av Kent slekta også. Sammen med faren til Kent legger de ut på det som kan virke som tidenes lengste biltur gjennom Norge. Det blir sinnssyke slektstreff , vemmelige veikromiddager, spying i bakseter og overnattinger på verdens verste campingplasser.
Norsk natur har aldri vært mer tåkete, norske veier har aldri vært mer svingete.
Trykk inn gassen, fest sikkerhetsbeltene, og gjør deg klar for verdens verste biltuuuuuur ! (Barn 9-12)

Ny bok i serien Detektivbyrå nr.2
I Jakten på enhjørningen blir Tiril, Oliver og Åtto med bestefar Franz til Moklehoma City i USA, hvor noen påstår at de har sett en ekte enhjørning. Byen er full av trehus og det er cowboyer i gatene, akkurat s om i det ville vesten i gamle dager. Presidenten i Det naturhistoriske selskapet har lovet en belønning på en million dollar til den s om greier å fange enhjørningen. Men finnes det egentlig ekte enhjørninger? På veien får vi være med Detektivbyrå nr. 2 og løse mysteriet, slik vi er vant med fra de andre «Jakten på» bøkene. (Barn 6-9 år)

Enhjørningmysteriene
Et aktivitetshefte med 150 detektivoppgaver! Tenk smart! Finn ut hvem som gjorde hva. Løs koder, finn feil, les hemmelige beskjeder og avslør de rette svarene i oppgaveheftet Enhjørningmysteriene. Heftet inneholder cirka 140 oppgaver med vanskelighetsgrad som gjør at alle kan få noe å bryne seg på. (Barn 6-9 år)

Ingen sommer uten Kaptein Sabeltann!
En flott gavebok i stort format med et variert utvalg av Kaptein Sabeltann fortellinger og sanger. Her har vi samlet både flere korte og noen lengre fortellinger fra Kaptein Sabeltann universet, i tillegg den flotte alfabetboken Bokstavjakten og boken der du blir kjent med alle karakterene Venner og fiender på de syv hav. I tillegg innehold er boken de mest kjente Kaptein Sabeltann sangene, med noter og besifring. Perfekt for alle små sjørøvere! (Barn 3-6 år)

Barnas Beste
MUMMI er en skattkammer av en bok! Her har vi samlet et rikt utvalg av fortellinger, bildebøker, tegneserier, sanger og sitater fra Mummidalen . I denne boka møter du alle karakterene fra Mummidalen . En perfekt gavebok til alle små og store Mummielskere! (Barn 3-6 år)