Årets spill 2016!

Spinderella

2-4 spillere, fra 6 år.

I Spinderella konkurrerer man om å få sine tre maur raskest gjennom skogen. I skogen venter farlige edderkopper i trærne, og med litt hjelp fra motstanderne kan de komme ned og sende maurene dine tilbake til startstreken.

Nå for voksne!

Ryktet går - after dark

5-8 spillere fra 18 år og oppover.

Norges mest solgte spill har blitt voksent! Spillprinsippet er det samme; tegn, gjett og send videre. Det er mulig at man rødmer litt av egne tolkninger og tegneferdigheter.

Ikke la fantasien stoppe deg - kanskje litt flaut, men minst like morsomt som originalen.

Morsomt spill for hele familien

Ryktet går

Trekk en oppgave, skriv ned ordet og tegn. Send blokken videre til neste spiller. Hva har jeg tegnet? Gjett og send videre. Neste spiller tegner ordet man gjetter.

Hvor lenge klarer man å gjette og tegne riktig?

Hvem er den største Bezzerwizzeren?

Bezzerwizzer kompakt

2-4 spillere, fra 6 år.

Bezzerwizzer Kompakt brettspillet er norges største kunnskapsspill i et kompakt format som er enkelt å ta med seg. Spillet inneholder 2000 nye spørsmål som vil utfordre kunnskapen din.

Spørsmålene kan kombineres med det originale Bezzerwizzer.

Hjernetrim!

Rubiks kube 3x3

Den originale Rubiks kube, med 3x3 blokker.

Kuben har seks sider, med seks ulike farger. Målet er å vri og vende på kuben ved å bruke ulike kombinasjoner, slik at alle fargene samles på hver sin side.

Voksne og barn på samme nivå

UNO

2-6 spillere, fra 6 år.

Uno er et kortspill som er lett å lære, og vanskelig å legge fra seg. Match farger eller tall, og bli den første spilleren som får spilt alle sine kort.

Husk å rope UNO når du bare har et kort igjen!