Studenttilbud - spar 150 kr

 • Omslag - PhotoReading

  PhotoReading kan læres av alle. Det er en læringsteknikk som benytter elementer fra en rekke teorier om hvordan hjernen fungerer, satt sammen på en måte som ikke setter begrensninger for hvor raskt vi kan lære.

  PhotoReading gir utrolige resultater hos de fleste som prøver det. Noen vil lære mens de sitter hjemme og leser denne boken eller følge hjemmestudiekurset som kan bestilles på www.photoreading.no.

  Andre vil være med på kurs etter de har lest boken for å lære enda mer og for å gjøre de forskjellige øvelsene sammen med andre.

Legathåndboken

 • Omslag - Legathåndboken 2015

  Prøver du å finansiere drømmestudiene i utlandet? Trenger korpset nye instrumenter? På jakt etter forskningsmidler? Skal du starte en interesseforening?

  Legathåndboken gir en oppdatert oversikt over stipend og legater til utdanning, videreutvikling, kultur, idrett og forskning, samt til sosial hjelp. Her finner du informasjon om hvor mye det kan søkes om, søknadsfrist, begrensninger og forutsetninger for å kunne søke, om det er nødvendig med eget søknadsskjema, hvor søknadsskjemaet skal sendes og e-post- og internettadresser som gjør det mulig å kontakte det enkelte legat- og stipendstyre.