Student

  • Norges største utvalg
  • Millioner av titler på engelsk
  • Fri frakt ved studiestart
  • Svært gunstige priser
  • 60 dagers betalingsfrist
  • Flere betalingsløsninger

Studentens hva, hvordan og hvorfor

og

Hvordan kan du som student få mest mulig ut av studiet ditt både faglig og sosialt?

 

Lesing og skriving er hovedaktiviteter i høgskole- og universitetsstudier. Studentens hva, hvordan og hvorfor gir råd om hvordan du bør lese og repetere pensum, og gir tips om ulike notatteknikker. Her gjennomgås ulike undervisningsmåter, forskjellige former for gruppearbeid og fordelen av å samarbeide med andre studenter. Ulike eksamensformer beskrives, samt hvordan du bør forberede deg og gjennomføre eksamener. Et kapittel er viet oppgaveskriving. Her får du tips om disposisjon, redegjørelse og drøfting. 

 

Sjangerskriving i digitale kanaler

Skal du lykkes med tekstene dine på nett, må du kunne tilpasse dem de ulike digitale kanalene. Klarer for eksempel kunden å finne siden din via søkemotorer? Formidler du informasjonen slik at brukerne forstår deg? Blir de inspirert til å like og dele din oppdatering på Facebook? Det er teksten som avgjør om du lykkes.

I boka Sjangerskriving i digitale kanaler får du viktige innspill og veiledning i kunsten å skrive godt og riktig for nett. Du lærer å tilpasse form og innhold til nettopp den sjanger du liker å uttrykke deg i, alt fra nyhetstekster, blogginnlegg og netthandelstekster, til markedsføring via e-post, oppdateringer på Facebook og Twitter.

Skal du kommunisere godt i vår digitale verden, er denne boka et must!